Consiliere psihologica Pitesti

Pentru orice persoana exista a existat cel putin un moment in viata cand a simtit nevoia de a vorbi cu cineva. Cand a simtit ca este complesit insa nu a putut discuta cu niciun prieten sau membru din familie. Acela era un moment in care o consiliere psihologica ar fi fost mai mult decat utila. Daca esti din Pitesti si consideri ca te-ar ajuta o discutie cu unul dintre psihoterapeutii nostri, poti completa formularul de contact sau ne poti contacta la numerele de telefon 0740210102 | 0745167254. Ne poti vizita sau lasa un mesaj inclusiv pe pagina de Facebook.

 Ati luat decizia sa faceti marele pas de la un cuplu la un cuplu cu copil. Pe langa anxietatea performantei (da, doamnelor, si ei au asemenea dubii si complexe), oare mai e ceva de facut? Poate de pus bani deoparte pentru cumparaturi? Gasit un doctor bun? Altceva?

Psiholog pentru adolescenti

Vremurile in care traim sunt marcate de tehnologie si implicit viteza iar acesti vectori pot induce stari de anxietate pentru tineri, psihologul fiind specialistul care ii poate ajuta. Daca esti in cautarea unui psiholog pentru adolescenti, poti apela cu incredere la serviciile cabinetului nostru. Poti completa formularul de contact sau ne poti contacta la numerele de telefon 0740210102 | 0745167254. Ne poti vizita sau lasa un mesaj inclusiv pe pagina de Facebook.

Educatia copilului incepe din prima zi de dupa nastere. Fiecare copil se naste cu o zestre genetica, dar si cu una psihica ce se remarca din felul in care isi manifesta placerile si neplacerile. Limbajul lui este limitat si nu stie sa-si stapaneasca emotiile, aratandu-ne deschis tot ce simte.

Anumiti copii sunt mai sensibili, mai nervosi, mai emotivi, mai fricosi, altii sunt mai mai ne-infricati. La copiii foarte sensibili, frica se grefeaza cu mai multa intensitate, este stimulata sau intretinuta de atitudinile gresite ale parintilor. La altii "terenul" este net favorabil dezvoltarii unor tulburari obsesive, ale caror manifestari sunt dificil de inlaturat.

Contact psiholog Pitesti

Adresa:

Strada Banat nr.16 Bloc B12 parter, Pitesti


Telefon:

0745167254 Cocea Cristiana
0740210102 Enache Cati-Camelia

Email:
office@psihoterapiepitesti.ro